Over BSR

Al sinds 1995 maakt Ronny Gielen het verschil op vlak van betonvloeren in Limburg. Stilaan is hij uitgegroeid tot een begrip in de betonsector. Twintig jaar ervaring later is BSR de nieuwe wind die door dit project waait.

  • 20 jaar ervaring op de teller
  • Meewerkende zaakvoerder
  • 10 jaar garantie

Gratis offerte?

Wenst u graag meer informatie of een prijsofferte voor een betonvloer? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Over het BSR team

Je kan rekenen op een team met een aanstekelijk enthousiasme dat al jarenlang samenwerkt. Dat ze op mekaar ingespeeld zijn mag je dus een klein understatement noemen. Je zou ze bijna onafscheidelijk kunnen noemen. Samen brachten ze al vele projecten tot een goed einde. Klanten komen terug en brengen nog eens nieuwe klanten mee, wat kunnen we ons nog meer wensen?

Onze voornaamste troef is onze bewezen aanpak voor betonvloeren. We houden ons vast aan een aantal technieken voor het storten van je betonvloer. Je vloer is een belangrijk aspect van je dagelijkse leven. En aan dat comfort willen wij graag bijdragen.


Onze 3 troeven

Waarom moet je voor BSR kiezen als er zich nog honderden andere spelers op de markt bevinden? Wat heeft Ronny Gielen dat de rest niet heeft?
Of meer nog: Wat maakt ons beter als de rest? We leggen het je klaar en duidelijk uit.

20 jaar ervaring op de teller

Het parcours dat we de voorbije 20 jaar hebben afgelegd, oogt zeer indrukwekkend. Ronny Gielen is stilaan uitgegroeid tot een begrip in de betonsector. Maar achter elke grote leider staat ook een sterk team.

Het BSR-team is complementair en heeft een grote liefde voor het vak. Ze zijn stuk voor stuk teamspelers en harde werkers, net zoals Ronny.

Meewerkende zaakvoerder

Ronny Gielen is bij elk project nauw betrokken alsof het zijn eigen betonvloer, betonkelder of betonconstructie zou zijn. Hij is altijd persoonlijk aanwezig tijdens de werken en leidt alles in goede banen.

Ronny is gepassioneerd door beton. Noem hem gerust de pionier van betonwerken.En in zijn enthousiasme neemt hij zijn team dagelijks mee.

10 jaar garantie

Wij weten al dat onze betonvloeren jaren meegaan, nu u nog! Om daad bij woord te voegen geven wij al onze klanten een 10 jaar lange garantie.

De garantie geldt op de waterdichtheid van alle betonconstructies.